METRSKO BLAGO

»Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening,« Coco Chanel

KLEKLANJE

Nudimo vam pester izbor material za klekanje vse od sukancev, kvačk, buck, preparatov za utrjevanje čipk, pručk,..

SOVIICE

Razigran potisk na bombažu.
Širina tkanine je 280 cm

NOVO, NOVO

Bombažne tkanina z razigranim
pikčastim potiskom.
Že od 4,98 €/m naprej.
Vabljeni :)

TEČAJ ŠIVANJA

Šivanje lahko postane zelo preprosto, če se udeležite našega tečaja šivanja. Tečaj je namenjene vsem, ki bi se radi naučili osnov šivanja ali morda nadgradili svoje znanje z nadaljevalnim tečajem šivanja.

Anvina - Trgovina z inštalacijskim materialom

Anvina Vrhnika
Trgovina z meterskim blagom

Cankarjev trg 6, 1360 Vrhnika
Tel.: 01 750 72 72


Klikni za povečavo na celoten ekran

 


Anvina - Trgovina z inštalacijskim materialom

Anvina Logatec
Trgovina z meterskim blagom

Cankarjeva 15, 1370 Logatec
Tel.: 01 759 10 90


Klikni za povečavo na celoten ekran

Obiščite tudi našo trgovino z inštalacijskim materialom:

Metrsko blago

Široka ponudba metrskega blaga in modnih tkanin. Nekatere izmed njih so delo, svetovno priznanih modnih oblikovalcev.  Tkanina je kreatorju, kot platno slikarju.  Pri oblikovanjem le-te v neko novo dimenzijo uporabite vsa svoja čustva in se prepustite domišljiji. V naših prodajalnah lahko najdete širok izbor najrazličnejših tkaninin, kot so npr. tkanine za prosti čas do najkavalitenejših svil, voln,... 

 

Ročna dela

Vse kar potrebujete, da izpod vaših rok nastane pletena jopa, kvačkana tunika ali morda klekljanji uhani,… Preje, volne, igle, sukanci in vsi potrebni pripomočki vas čakajo na naših policah, da bo vaše ustvarjanje kar se da prijetno.

 

Pozamenterija

Da bo vaše ustvarjanje kar se da prijetno, vam v naših trgovinah ponujamo širok izbor pripomočkov za vaš priljubljen hobi. Naj bo to pletenje, kvačkanje, šivanje, vezenje, polstenje ali klekljanje, za vsakega ljubitelja ročnih del se bo našlo kaj. Na naših policah ne primanjkuje niti okrasnih trakov, čipk, satenastih in bombažnih trakov, elastik, sukancev, zadrg, raznih sponk,…

 

Zavese

Zavese so eden od tistih detajlov, ki naredijo prostor bolj vesel, prijetnejši, toplejši. Tkanine so tudi tiste v prostoru, ki jih menjamo mnogo hitreje kot pohištvo. Ko stare zavese zamenjamo z novimi, je prostor čisto spremenjen. Prti, tekači, prevleke za blazine,…spreminjajo prostor in čarajo vzdušje. Naši sodelavci, na vašo željo pridejo k vam, vam pokažejo vzorce blaga, barvne karte, naredijo izmero, svetujejo glede primernih vrst zaves in senčil (lamele, roloji, viseče zavese,…), organizirajo izdelavo in montažo le-teh.

 

Dom in gospodinjstvo

Brisače, serveti, tekači, prti,… in vsi drugi tekstilni pripomočki, ki se nepogrešljivi v kuhinji vam ponujamo v Anvini

 

Šivalni stroji


Ponujamo vam visoko kakovostne šivalne stroje. Med njimi lahko izbirate glede na vaše tehnično predznanje, šiviljske sposobnosti in finance. Tako nemški proizvajalec Brother, kot švicarsko podjetje Elna ponujajo šivalne stroje, ki se po svoji kakovosti in funkcijah, ki jih le-te ponujajo umeščajo v sam vrh panoge.

 

Šiviljstvo

Lahko bi rekli, da popravimo vse kar se popravi da. Daljšanje, krajšanje, ožanje, širjenje oblačil; zamenjamo vse vrste zadrg  in popravila oblačil, ki se vam zdijo vredna popravila. Poleg tega vam nudimo tudi šivanje oblačil po meri, šivilje so v naši prodajalni v torek in petek od 17h do 19h. V naši prodajalni vam ponujamo širok izbor dekorativnih tkanin za dom, za katere vam nudimo tudi šivanje po meri,... Vse, da bo vaš dom izgledal kot iz škatlice :)

 

Tečaji

Se želite naučiti nekaj novega in dopolniti svoje umetniško znanje. Čas je da naredite nekaj zase. Tečaji, ki jih organiziramo poučujejo strokovnjakinje, ki so več kot podkovane z znanjem, zato ni skrbi da bi končali tečaja brez novo pridobljenega znanja ali pa, da bi morda odšli praznih rok. Ob koncu tečaja se boste lahko pohvalile z novim klekljanim nakitom ali pa morda z čudovitim zimskim plaščem. Pomembno pa je poudariti, da tu ne gre zgolj za strogo učenje, saj kot pravijo naše tečajnice so ure, ki jih preživijo v delavnici zelo poučne, hkrati pa zelo zabavne, sproščujoče in prijetne. 

 

 

Imate vprašanje, željo ali naročilo?