Anvina - Trgovina z inštalacijskim materialom

Anvina Vrhnika
Trgovina z meterskim blagom

Cankarjev trg 6, 1360 Vrhnika
Tel.: 01 750 72 72


Klikni za povečavo na celoten ekran

 


Anvina - Trgovina z inštalacijskim materialom

Anvina Logatec
Trgovina z meterskim blagom

Cankarjeva 15, 1370 Logatec
Tel.: 01 759 10 90


Klikni za povečavo na celoten ekran

Obiščite tudi našo trgovino z inštalacijskim materialom:

Šivalni stroji

 

Brother šivalni stroji

 

Šivalni stroji Brother so plod več let izkušenj proizvajalca pri oblikovanju in izdelavi profesionalnih in gospodinjskih šivalnih in vezilnih strojev ter druge šivalne opreme.

Anvina d.o.o. prodaja vse modele šivalnih strojev Brother. Med njimi lahko izbirate glede na vaše tehnično predznanje, šiviljske sposobnosti in finance. Šivalni stroji Brother so inovativni in vsestranski, predvsem pa enostavni za uporabo. Šivalni stroji vam bo omogočil hitro in natančno modno ustvarjanje z blagom. Več serij šivalnih strojev Brother (npr. INNOVIS) ima vgrajene tudi funkcije vezilnih strojev. Vezilni in šivalni stroj Brother z množico že vgrajenih predlog, vzorcev, stilov in šivov poskrbi za vse vaše potrebe po šivanju in vezenju.

 

 

Elna šivalni stroji

V naši ponudbi od sedaj lahko najdete tudi šivalne stroje vrhunske švicarske blagovne znamke Elna!

Elna simbolizira kakovost, inovativnost in storitev, blagovna znamka je aktivna v več kot 60-ih državah po vsem svetu. Pridružite se milijonom zadovoljnih uporabnikov Elninih šivalnih strojev po vsem svetu!Stoji so enostavni za uporabo, vzdržljivi in zanesljivi.Ponujajo vse kvalitete dobrega šivalnega stroja, ki nam omogoča enostavno delo in čisti užitek ob ustvarjanju.