Anvina - Trgovina z inštalacijskim materialom

Anvina Vrhnika
Trgovina z meterskim blagom

Cankarjev trg 6, 1360 Vrhnika
Tel.: 01 750 72 72


Klikni za povečavo na celoten ekran

 


Anvina - Trgovina z inštalacijskim materialom

Anvina Logatec
Trgovina z meterskim blagom

Cankarjeva 15, 1370 Logatec
Tel.: 01 759 10 90


Klikni za povečavo na celoten ekran

Obiščite tudi našo trgovino z inštalacijskim materialom:

Zavese

Zavese

Zavese so eden od tistih detajlov, ki naredijo prostor bolj vesel, prijetnejši, toplejši. Tkanine so tudi tiste v prostoru, ki jih menjamo mnogo hitreje kot pohištvo. Ko stare zavese zamenjamo z novimi, je prostor čisto spremenjen. Prti, tekači, prevleke za blazine,…spreminjajo prostor in čarajo vzdušje. Naši sodelavci, na vašo željo pridejo k vam, vam pokažejo vzorce blaga, barvne karte, naredijo izmero, svetujejo glede primernih vrst zaves in senčil. Nikakor pa ne smemo pozabiti na usklajenost barv, vzorcev in materialov, kar je pri tisoč možnih kombinaciji zahtevna naloga. Izbrana rešitev nas spremlja vsak dan, zato je pravilna izbira toliko pomembnejša.

Ko izberete tisto pravo tkanino naše šivilje poskrbijo, da »kos tkanine« spremenijo v obliko, ki bo postala lepa okenska in prostorska dekoracija. Naše šivilje vam svojim dolgoletnih znanjem in izkušnjami nudijo strokovno, tehnološko zahtevno, predvsem pa modno šivanje zaves in ostalih dekorativnih predmetov.

Za piko na i pa poskrbimo tudi za montažo. Naši mojstri pritrdijo karnise, nato pa sledi še zadnji korak, obešanje zaves za katerega z veseljem poskrbimo mi.

Zavese