O nas

Dobrodošli v svetu odličnih nakupovalnih izkušenj! Pri Anvini verjamemo, da je nakupovanje lahko enostavno in zelo priročno. Naša spletna trgovina je tu, da vam omogoči, da osvobodite svoj čas za bolj pomembne stvari v življenju, hkrati pa uživate v širokem izboru izdelkov po najboljših cenah.

Naša zgodba se je začela leta 1994 z ustanovitvijo podjetja Anvina d.o.o. Naše poslanstvo je poslušanje želja in potreb ljudi in jih v najkrajšem možnem času tudi izpeljati. Vse skupaj je naše podjetje pripeljalo na več področij, saj z vsakim izmed njih omogočamo ljudem lepši vsakdan in stremimo k njihovemu končnemu zadovoljstvu.


V zadnji letih smo prepoznali potrebo po napredni in uporabnikom prijazni platformi za spletno nakupovanje.

Od takrat smo se trudili ustvariti inovativno okolje, ki vam omogoča preprosto brskanje, hitro nakupovanje in zanesljivo dostavo. Že od prvega dne odprtja poslovalnice si prizadevamo, da vaše želje in potrebe tudi uresničujemo in vam jih v najkrajšem možnem času tudi zagotovljamo. To nam je tudi omogočilo, da smo postali zaupanja vredna izbira številnih zadovoljnih strank.

Pri Anvini stremimo k temu, da vam zagotovimo le najboljše izdelke na trgu. Naša ekipa strokovnjakov nenehno išče najboljše blagovne znamke in izdelke, ki jih prinašamo v našo trgovino. Želimo vam ponuditi celoten spekter izdelkov, vse na enem mestu.

Naše stranke so naša prednostna skrb, zato si prizadevamo za vrhunsko storitev in podporo. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se lahko vedno obrnete na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Želimo postati vaš zvesti partner pri nakupovanju in se veselimo, da vas lahko spremljamo na vaši poti do boljšega in enostavnejšega nakupovanja.

Hvala, ker ste izbrali Anvino!
Ekipa AnvineZa več informacij nas kontaktirajte


Supported File:- jpg, jpeg, pdf, doc, png